Google ads byrå

Googleannonsering är det bästa verktyget att köra med om man är ute efter resultat snabbt och har en budget att röra sig med. Med hjälp av annonsering på Google betalar du dig till topp 3 på Googles SERP (search engine results page). Målet är givetvis att synas bland de topp 3 resultaten på toppen på sidan på toppen av de organiska sökresultaten, men det finns dessutom googleannonser längst ner på sidan och på sidan 2, 3 etc. Men det är nästan inga som ens klickar sig till andra sidan av de som gör sökningar på Google. Google Ads

Vad är GoogleAds? Jo det är ett hjälpmedel för marknadsföring helt enkelt och istället för att synas i till exempel tvreklam och tidningar så kan man smartare göra det där alla befinner sig: online. Google är så pass smart att de kan veta nästan exakt vem det är som sitter bakom skärmen genom att de vet vad du söker, vilka sidor du tittar på samt om du har google konto

Bør man velge et byrå eller drifte Google Ads selv? - Media Access

du parkopplat med konton. Så med google som hjälp så kan du rikta dina annonser så att endast personer som har intresse för den produkt eller tjänst du har. Det betyder att du inte behöver kasta onödiga pengar på marknadsföring som inte ger dig något.

Du kan dessutom ändra annonstexterna så att du kan rikta rätt annons till rätt målgrupp, fast produkten och landningssidan kanske är likadan.

Google har egna hjälp-videos som man kan kolla på och lära sig hur annonsering på google fungerar, så att vem som helst kan egentligen göra det.

Men det kan vara lite lurigt att göra det bra om man inte vet exakt hur eller vad man gör. En byrå kommer att hjälpa dig att komma igång med dina annonser och bygga olika kampanjer och ad groups.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *